Links


Nederlandstalig:

Homeopathie-Netwerk
http://www.homeopathienetwerk.nl
De website van Joris Dekkers over Klassieke Homeopathie. Het centrale online informatiepunt in Nederland voor Klassieke Homeopathie, met o.a. artikelen, nieuws, informatie, wetenswaardigheden, overzicht van interessante en relevante boeken, gratis nieuwsbrief, een zoekfunctie naar klassiek homeopaten in de buurt en/of naar mogelijke opleidingen en cursussen Klassieke Homeopathie.

Homeopathie en Vaccinatie
http://www.tinussmits.nl
De website van Tinus Smits. Met o.a. Inspiring Homeopathy, bijwerkingen van vaccinaties als Difterie, Kinkhoest, Tetanus en Polio.

Website Homeopathie
http://www.klassiek-homeopaat.info
Informatieve website van homeopate T.Y. de Kroon-Verkerk, over Klassieke Homeopathie, met artikelen over Hyperactieve kinderen, Angsten, Gewichtsproblemen, CARA, Hyperventilatie, Potenties, RSI, Eetverslaving, Slaapstoornissen, Voedselallergie, Vaccinaties, Antibiotica, Aspartaam, Sarcoïdose, Sportblessures, Pfeifer, Diarree, Menstruatie, Pesten, Reuma, etc.

Artenvereniging Homeopathie VHAN
http://www.vhan.nl
De website van de artsenvereniging voor Homeopathie, met informatie, adressen etc. De Artsenvereniging voor homeopathie VHAN is een medisch wetenschappelijke vereniging. Een vereniging die staat voor homeopathische geneeskunde die uitgeoefend word door artsen en geïntegreerd is in de algemene gezondheidszorg. De VHAN stelt voorwaarden aan het kwaliteitsniveau van haar leden en stimuleert de wetenschappelijke ontwikkeling van de homeopathie.

Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten
http://www.nvkh.nl
De website van De Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH), dit is een beroepsvereniging van ruim 600 Klassieke Homeopaten. Op deze website kunt u meer informatie vinden over de Klassiek Homeopathie, adressen etc.

Merlijn Boekhandel
http://www.merlijnboekhandel.nl
Boekhandel voor boeken op het gebied van Homeopathie, voeding, natuurgeneeskunde, acupuntuur, vaccinatie etc, tevens leverancier van emballage, zoals flesjes, buisjes, suikerkorreltjes en alcohol voor geneesmiddelbereiding.

Homeopaten zonder grenzen
http://www.hzg.nl
Homeopaten zonder Grenzen (HzG) is een stichting die eraan wil bijdragen dat gezondheidszorg binnen het bereik van zoveel mogelijk mensen komt. Zij leiden artsen, therapeuten en verpleegkundigen in ontwikkelinglanden op in de homeopathische geneeswijze en werken daarbij samen met de lokale gezondheidszorg.


Engelstalige sites:

Homeopathy 4 everyone
http://www.hpathy.com
The largest e-journal on homeopathy. information about homeopathy, cured cases, materia medica, homeopathic philosophy, health articles, interviews and much more!

Interhomeopathy
http://www.interhomeopathy.org
Interhomeopathy is an international homeopathic Internet Journal. Homeopathy will benefit from the exchange of ideas, remedies, cases and theory.

Homeopathic Online Education
http://www.simillimum.com
'A Cyberspace Academy', Dit is een site voor serieuze studenten. Deze site van meester homeopaat David Little verschaft een overvloed aan diepgaande informatie over Klassieke Homeopathie.

Website Valerie Sadovsky
http://www.marlev.com
Website met interessante artikelen over Materia Medica.

Homeopathe International
http://www.homeoint.org
Many interesting online articles and useful on-line books, photos of famous homeopaths.